Müşterilerin beklentilerini dikkate alarak, memnuniyetlerini en üst düzeyde tutar ve bu memnuniyetin sürekliliğini sağlarız.
Bu memnuniyeti sağlarken hijyen kurallarından taviz vermeden üretmek en büyük sorumluluğumuzdur.
Üretim yaparken, gıda güvenliği açısından olabilecek fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelere karşı tedbir alır,
Bu konuda en büyük katkının çalışanlarımızdan geleceğini bildiğimiz için onların bilgi ve bilinç seviyelerini sürekli yükseltmek, moral ve verimliliklerini arttırmak için gerekli eğitim çalışmalarını destekleriz.
Satın alımlarımızı, gıda güvenliği ile ilgili tüm yasa, kodeks ve standartlara uygun üretim yapan birimlere yönlendirir, böylece işletme dışı tehlikeleri kontrol etmeye çalışırız.
İşletmemizde Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri şartlarına uyarak sistemin etkinliğini izler ve sürekli iyileştiririz.
Bunu yaparken sosyal sorumluluklarımız gereği çevre kirlenmesini önlemek için gerekli tüm tedbiri alırız.
Genel Müdür
AHMET BAYDEMİR